Cody luchtmatrasje - Panda sandy

Schattige opblaasbare drijfmatras panda voor kindjes

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3396

Naar het strand met LIEWOOD (180)

Laat de kleintjes spetteren in het zwembad of op het strand met dit wondermooi opblaasbaar speelgoed in de vorm van een cute panda.

De crèmekleurige drijfmatras voor in het zwembad is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren in de vorm van de LIEWOOD dierenvrienden - voorbestemd om het nieuwe favoriete zomeritem van je kindje te worden.

47,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14197-5080-ONE SIZE-CU

CollectieCody
TypeOpblaasbaar speelgoed
PrintsSandy
KleurCrème
DiertjesPanda

Opblaasbare luchtmatras Panda Sandy van LIEWOOD is een perfecte aanvulling op de Liewood zwemcollectie of zwembadjes. Ook verkrijgbaar in andere Liewood karakters.

Afmetingen: 98 x 134 cm
Materiaal: 100% PVC met CE label
Onderhoud: schoonmaken met een vochtige doek

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar het strand met LIEWOOD
Inspiratie en stories