Complete make-up set - P'tite Miss

Imitatiespeelgoed make-upset inclusief 9 houten accessoires

Staat: Nieuw product

Janod

JS212

Wil je p'tite miss zich altijd mooi maken of is je kind een geboren make up artist? Dan is deze make up set ideaal om mee te spelen en je te verliezen in heerlijk rollenspel.

Deze complete make up set kan je makkelijk bewaren in de roze beauty case en overal mee naartoe nemen. 

29,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06514

SamenstellingenHout
TypeImitatiespeelgoed
KleurRoze
Leeftijdvanaf 3 jaar

Make up set P'tite Miss van Janod is super leuk imitatiespeelgoed voor de allerkleinsten die niet van mama's schmink kunnen af blijven. Geleverd in een stoffen tas met rits en dubbel handvat.

Inclusief 9 houten accessoires: een grote spiegel, een make-up palet met kwast en ingebouwde spiegel, 2 lipsticks, 2 potjes nagellak, 1 eyeliner potlood, 1 parfumflesje, 1 kam. Accessoires in massief hout.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 22,5 x 17 x 16 cm
Materiaal: katoen, pvc, plastic en massief hout

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.