Medium boekentas Les Loups Blancs

Coole medium boekentas - Les Loups Blancs

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR089

Wie kan er zeggen dat hij elke dag naar school trekt vergezeld door een wolfpack?

Jouw stoere leerling als hij deze heerlijke boekentas op zijn rug draagt. Neem er de bijpassende pennenzak bij en ook in de klas kan de dag niet meer stuk.

75,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : cartMM056

CollectieClassique
TypeSchooltassen
Tassen printsLes loups blancs
Type Caramel & CieSchooltassen medium

Medium boekentas Le Loup Gris van Caramel et Cie. Deze stoere schooltas is tot in detail afgewerkt, met een naamkaartje, 2 ruime compartimenten en verstevigde naden binnenin. Aan de voorkant is een apart vak voor sleutels, een portefeuille of andere kleine zaken, voorzien van een grote flap met klittenbandsluiting. Achteraan is de tas comfortabel afgewerkt met fleece en verstelbare riemen. Deze medium boekentas is geschikt voor kinderen die naar van het 1e en 2e leerjaar gaan. Er is ook een groter formaat beschikbaar. Neem de bijpassende pennenzak erbij om het plaatje compleet te maken.

Caramel et Cie is een Frans merk van ontwerpster Rafaela Garcia. Ze ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een prachtig accessoire dat elk kind (en hun ouders) aanspreekt. De mooie ontwerpen zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Materiaal: 100% katoen, afgebiesd en gevoerd met 100% polyester.

Afmetingen: 37 x 31 x 12 cm

Gewicht: 900 g

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3137120.985
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.