Coole muuropberger House - dusty blue

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM104

Ferm Living kIDs (82)

Prachtig van kleur en voorzien van maar liefst 9 kleine zakjes om kleine spulletjes super makkelijk opgeruimd te houden.

Van de speelkamer, bureau, over de badkamer tot de keuken ... deze hippe muuropberger past in elke kamer van jullie thuis. Hang het op aan de muur, de deur of zelfs in een kast. Opruimen was nog nooit zo makkelijk en alles krijgt een plaatsje. Iedereen gelukkig ;-)

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100530405

TypeOpbergers
KleurBlauw

Organiseren doe je in stijl! Aan deze Ferm Living muuropberger Dusty Grey zitten negen verschillende zakjes om allerlei dingen in op te bergen. Met het oogje kan je dit handig huisje ophangen waar je maar wil. Ideaal om te gebruiken in de kinderkamer voor kleine boekjes, potloden, mini-games of in de badkamer voor verzorgingsproducten.

Ook verkrijgbaar in andere stijlvolle tinten zoals dusty rose en mosterdgeel.

Materiaal: gemaakt van 100% katoen.
Afmetingen: 50 x 98 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.47
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories