Coole Ruimtevaart tattoos

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR058

Alles voor een astronauten feestje (34)

Maak je kleine astronaut helemaal klaar voor een stoere ruimtereis ... of ga je voor een robotfeestje misschien?

Deze leuke plaktatoos van Meri Meri  zijn supergek en afgewerkt met glimmende zilveren details, net zoals échte robots.

3,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173782

PersonageAstronaut
CollectieTo the moon
TypePlaktattoos
KleurMeerkleurig

Klaar voor je missie om een geslaagd feest te geven? Neem dan zeker deze heerlijke plaktattoos mee met een ruimteschip controle paneel, robot, raket, sterren en planeten in glimmende zilverfolie. In dit pakje zitten 2 blaadjes. Ook een leuk idee om mee te geven in de party zakjes. Ga je voor een stoer Astronaut-thema? Kijk dan zeker ook naar de bekers, bordjes, cake-toppers, muurversiering en andere items van Meri Meri in dezelfde stoere ruimte-print in onze collectie.

Afmetingen pakje: 7 x 9 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.070.010.02
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een astronauten feestje
Inspiratie en stories