Coole set van 9 Steampunk puzzels - grijs

Staat: Nieuw product

Eureka !

GC115

Mini cadeautjes, maxi pret! (494)

Ontrafel het mysterie van deze zalige Steampunk puzzels!

Dit educatief speelgoed daagt je uit om verder en oplossingsgericht te denken. Dit is speelgoed voor volhouders, of voor zij graag uitgedaagd worden. De puzzels zijn afgewerkt met een grijze messing-look, geïnspireerd op de 19e eeuwse Victoriaans tijdperk.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 52473207

Set van 9 STEAMPUNK puzzels grijs van het Belgische EUREKA, echte breinbrekers. Steampunk is een populaire kunststijl uit het 19e eeuwse Victoriaanse tijdperk, vol koper, messing, brons, bruin leer en groen fluweel. Deze puzzels zijn gebaseerd op deze stijlkenmerken maar zijn tegelijk helemaal van deze tijd door een prima alternatief te bieden met unplugged speelplezier en doordenkers voor jong en oud(ers).

Inhoud puzzeldoos: 2 x 1 ster puzzel (makkelijk), 3 x 2 ster puzzel (normaal), 2 x 3 ster puzzel (moeilijk), 2 x 4 ster puzzel (voor de specialisten)

Materiaal: metalen draad

Afmetingen doos: 20 x 16,5 x 2 cm

Leeftijd: 8+

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.23
Eureka! is een uniek Belgisch speelgoedmerk dat al meer dan 30 jaar uitdagende hersenkrakers en puzzels op de markt brengt. Naast echte braintrainers hebben ze ook speeltjes zoals springtouwen en diabolo’s om je kids te helpen bewegen. Een all-in-one merk om lichaam en geest te trainen!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories