Coole vloerpuzzel Dinosaurus - 36 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER129

Ken je de puzzeldozen van Crocodile Creek al? Nog voor je ze open doet zijn kinderen al helemaal verkocht.

In deze stevige doos in de vorm van T-rex zitten 36 stevige puzzelstukken die samen een interessante vloerpuzzel maken. Veel puzzelplezier!

19,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384072-9

TypeVloerpuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken31-40 stukken
Thema's en onderwerpenDino's

In deze toffe Dino doos zit een verrassend grote vloerpuzzel van het premium puzzelmerk Crocodile Creek met meer dan 10 dino's, ken jij ze allemaal?

Aantal stukjes: 36

Afmetingen: 68 x 50 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
829250.87
  • Door Suzanne T.
  •  de 20/08/2020
mooie puzzel
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!