Coole zelfbouwkit - Solar robot

Staat: Nieuw product

4M

KZ16925

Maak je eigen robot en laat hem met zonnepanelen en een motor bewegen! Neem hem op een zonnige dag mee naar buiten en kijk hoe hij loopt. De...

25,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5603294

Korting- 40 %
Maak je eigen robot en laat hem met zonnepanelen en een motor bewegen! Neem hem op een zonnige dag mee naar buiten en kijk hoe hij loopt. De robot wordt van gerecycleerd materiaal gemaakt. Deze milieuvriendelijke robot kan eenvoudig in een dino of een monster omgebouwd worden.
Inhoud: 1 zonnepaneel met bedrading, 1 zonnepaneelhouder, 1 draagarm, 1 aandrijvingshuis met motor en tandwielen, 2 armen (rechts en links), 2 beenverbindingen, 2 benen (rechts en links), 2 voeten, 2 contactklemmen, 2 bevestigingsklemmen voor romp, plaatschroeven, schroeven, 1 zelfklevend schuimrubber en gedetailleerde instructies. Ook nodig, maar niet inbegrepen bij deze set: kleine kruiskop-schroevendraaier, 1 leeg papieren bekertje en 2 vorken.
Voor kids vanaf 8 jaar. Begeleiding van een volwassene is aanbevolen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
242100.35
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.