Coöperatief spel - FarmAnimo

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ485

Oei, alle dieren uit de boerderij zijn ontsnapt! Werk samen met alle spelers om de boerderijdieren weer naar de weide te brengen voor de boer terugkomt uit de stad. FarmAnimo is een eenvoudig spel waar samenwerking en tactische herkenning centraal staan.

Voor 1 tot 4 spelers. 1 spelletje duurt ongeveer 10 minuten. 

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08483

CollectieGames
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Farmanimo bevat: 1 starttegel (boerenerf), 1 finishtegel (weide), 5 tegels met een pad, 1 tegel met een waterpoel, 4 grote dierenfiguren (een koe, een schaap, een ezel en een varken), 1 tractor, 12 kleine dierenfiguren (van elk dier zijn er 2 kleine, witte versies en 1 kleine, zwarte versie) en 1 zakje.

Doel van het spel: alle dieren terug naar de boerderij brengen. Farmanimo is een spel waarbij moet worden samengewerkt.

Ontworpen door Liya Green
Spelletjesschrijver: Karin Hetling

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen doos: 21,5 x 21,5 x 3 cm

Djeco houdt van gezelschapsspelletjes. Heel wat klassiekers zijn door Djeco in een modern jasje gestopt. Maar ook nieuwe spellen kan je in de collectie ontdekken. Spelen is nadenken zonder verveling, het geheugen ontwikkelen, het observatievermogen aanscherpen, het stimuleren van conversaties, samen veel pret beleven en nog veel meer. Djeco heeft een groot assortiment klassieke en nieuwe spellen, rijk aan verrassingen en voor elk wat wils.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!