Cosy ErgoArms slaapvestje - Natural

Staat: Nieuw product

ErgoPouch

Bye bye koude armpjes tijdens het slapen. Het ergoArms slaapvestje kan over of onder elke slaapzak gedragen worden. De mouwen zijn dik en warm, gemaakt van biologisch katoenen fleece.

33,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : EP-ARMS NAT 2-12m

TypeSlaapvestjes
PrintsNatural
KleurWit

Het ergoArms slaapvestje kan over of onder elke slaapzak gedragen worden. De mouwen zijn dik en warm, gemaakt van biologisch katoenen fleece. De body is ook van biologisch katoen, maar dunner. Het slaapzakje is immers warm genoeg. Het wit slaapvestje heeft een grijs biesje en een knoop aan de hals. Keuze tussen twee babymaten.

Maat: 2-12 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
ErgoPouch - Er wordt wel eens gezegd dat de  slaapzakken van ergoPouch 'de beste ter wereld' zijn. Alina Sack, een textiel designer uit Australië, bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden én voor elk seizoen. Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook de slaapzak. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk. Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en merino wol.Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen minder goed in synthetische materialen. Bovendien zitten ergoPouch slaapzakken super fijn door de stretch inserts aan de zij- en bovenkant. Kortom: ergoPouch biedt een eenvoudig, maar uniek concept voor het beste slaapcomfort! Wat wanneer dragen? Raadpleeg de ergoPouch TOG-ratings.