Cowboy verkleed outfit - Alec

Cool verkleedkostuum met broek, vestje en sjaaltje

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Ook cowboy Alec is aanwezig op het kasteelfeest. De verkleedset komt met een stoer vestje, een broek en een geruit sjaaltje. De outfit is afgewerkt met ruige details en een te gekke koeienprint.

54,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : **

PersonageCowboy
TypeVerkleedkostuums
KleurZwart
Korting- 40 %

A romance at the castle.
Heb je het al gehoord?! In het Souza Kasteel bloeit iets moois, iets kleins en iets fijns. De kleine prinses die altijd lacht en de lollige prins die altijd heel grappig is, zijn verliefd. Net als de stoere ridder en schattige jonkvrouw hebben zij vlindertjes in hun buik. Zoveel romantiek, dat is toch magnifique? Dat mag gevierd worden en dat betekent feest, er wordt gedanst en gelachen. Iedereen is welkom, dus zorg dat je erbij bent geweest!

Ook cowboy Alec is aanwezig op het kasteelfeest. De verkleedset komt met een stoer vestje, een broek en een geruit sjaaltje. De outfit is afgewerkt met ruige details en een te gekke koeienprint.

Materiaal: 100% polyester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.