Creatief 3D compositiespel - Creative Stones

Staat: Nieuw product

Haba

HAB468

Ideaal speelgoed voor creatieve mini-bouwmeesters!

Met de verschillend gekleurde blokken van het 3D compositiespel Creative Stones kunnen de meest uiteenlopende patronen en vormen worden gecreëerd. En het gaat nog verder: met de driedimensionale blokken kunnen steeds andere bouwwerken worden gemaakt! Alleen of samen, laat je fantasie de vrije loop. De geometrische vormen oefenen daarbij al spelend het ruimtelijke voorstellingsvermogen en de fijne motoriek.

27,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304854

CollectieHouten speelgoed
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken

Creative Stones is een kleurrijk 3D compositiespel uit hout van HABA, waarmee je creatief figuren kan leggen of bouwen en spelen met eindeloos veel mogelijkheden. De verschillende kleuren zorgen voor leuke effecten. Inclusief 15 dubbelzijdig bedrukte voorbeeldkaarten in 3 moeilijkheidsniveaus.

Inhoud: 28 blokken, 15 voorbeeldkaarten, 1 kader.
Afmetingen: 6,3 x 21,9 x 21,9 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Aantal onderdelen: 28 stuks
Materiaal: Berk (triplexplaat) en beuk (echt hout)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.27
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!