Crèmekleurig gezondheidsboekje - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO266

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Houd eenvoudig al de inentingen van jouw kindje bij met dit stijlvolle gezondheidsboekje. Op het boekje staat een prachtige print van een schattig konijntje op. Praktisch én mooi tegelijk!

26,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715080

CollectieAprès la pluie
TypeBabyboekjes
KleurCrème
Leeftijdvanaf de geboorte

Crèmekleurig gezondheidsboekje van Moulin Roty met een lief konijn dat op een blad slaapt. Compact zodat je het ook eenvoudig in je tas kan meenemen.

Leeftijd: vanaf geboorte

Afmetingen: 23 cm

Materiaal: 100% katoen

Wasinstructies: 30 ° C op wolprogramma. Niet in de droger.

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories