Dac speelgoed laptop

Houten imitatiespeelgoed in de vorm van een computer

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV187

Wondermooi speelgoed van Bloomingville MINI (37)

Tokkel net zoals mama op je eigen eerste laptop of maak de mooiste tekeningen op het krijtbord. Wat een schattig en tegelijk stijlvol stuk speelgoed om uren mee te spelen en doen alsof.

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 82049846

TypeImitatiespeelgoed
KleurHout
Leeftijdvanaf 2 jaar
Bloomingville themaWorld of Imagination

Dac speelgoed laptop van Bloomingville MINI is een houten eerste laptop - leuk om mee te spelen en te gebruiken als schoolbord voor je tekeningen. Inklapbaar en met plek voor een krijtje.

Materiaal: hout en metaal
Afmetingen:
21 x 2,5 x 14 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Speelgoed, speelgoed, speelgoed. Elk gezin met jonge kinderen kan ervan meespreken,: het neemt je huis over - van hun eigen kamer, tot de woonkamer en zelfs keuken. Het is er in alle vormen, kleuren maar waar vind je het perfecte speelgoed dat creativiteit, kwaliteit en design combineert? Wel we hebben goed nieuws! De nieuwe collectie van Bloomingville mini 'has got you covered'. Klaar om te spelen? Let's go!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/12/2021
Nog onbekend
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. Stijlvolle decoratie voor de kinderkamer De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijd Met de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie Wondermooi speelgoed van Bloomingville MINI
Inspiratie en stories