Daddy rugzak - Canvas - Khaki

Groene luierrugzak met kunstlederen details voor coole papa's

Staat: Nieuw product

Childhome

CH948

Alle populaire BAGS van Childhome (19)

Hey, daddy cool! De Daddy Backpack is de perfecte luiertas voor lieve papa’s die graag hun handen vrij houden.

De trendy groene rugzak is groot, functioneel en ziet er geweldig uit dankzij het originele Belgische design. Komt ook met een opvouwbaar verzorgingsmatje, enorm handig voor een on-the-go pamperwissel.

119,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CWDBPKA

CollectieDaddy Bags
TypeRugzakken
KleurGroen

Canvas luierrugzak Daddy Khaki van CHILDHOME is een origineel cadeau voor papa's met stijl. Leuk als werktas, gewone rugzak, reistas, sporttas, verzorgingstas etc. Deze kaki versie heeft een extra stoere look door de zwarte geborduurde letters.

  • Stoere rugzak voor trotste papa's (in spe)
  • Origineel Belgisch design.
  • Perfect voor elke aangelegenheid. Kan gebruikt worden als luiertas, verzorgingstas, reistas, strandtas, ziekenhuistas, ...
  • Inclusief opvouwbaar verzorgingsmatje.
  • Binnenin heet de papa-tas verschillende compartimenten en elastische banden houden de tas overzichtelijk en netjes.
  • De achterkant bestaat uit ademend mesh voor extra draagcomfort.
  • Gemakkelijk schoon te maken en waterafstotend.

Afmetingen: 36 x 20 x 48 cm
Materiaal 65% katoen en 35% polyester - voering en verzorgingsmatje uit 100% polyester - details in PU kunstleder
Onderhoud: niet wassen in de machine - verwijder kleine vlekjes met een vochtige doek en droog onmiddellijk

_

Het Belgische CHILDHOME is een familiebedrijf met passie en een ruim assortiment producten voor (jonge) families: van kinderstoelen tot leuke kinderbedden en de famous Mommy Bags. Dit kindermerk zorgt voor stijl, comfort én kwaliteit in je uitzet en interieur. Bekijk de volledige collectie hier >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.2
Meer dan 30 jaar geleden zag Childhome het eerste levenslicht. Dit op-en-top Belgisch kindermerk heeft knappe eigen ontworpen collecties voor baby’s, peuters en kindjes. Van kinderbedjes en kinderstoelen tot speelmatten en verzorgingstassen . Childhome heeft het allemaal. Duurzame kindermeubels voor de kinderkamer Duurzaam, tijdloos en mooi. Deze woorden beschrijven perfect de producten van Childhome. Alle meubels en decoratie zijn gemaakt van de beste materialen en staan mooi in je interieur door de strakke en tijdloze designs. Bij De Kleine Zebra vind je knappe kinderstoeltjes , handige wandrekken , rotan spiegels en veel meer om de kinderkamer om te toveren tot een uniek plekje waar jouw kindje kan groeien en bloeien. Stijlvolle accessoires voor thuis en onderweg Childhome heeft ook fijne accessoires voor elke kamer in huis of voor wanneer je onderweg bent. Denk maar aan stevige rugzakken , handige toilettassen , ruime luiertassen en veel meer. Allemaal zeer stijlvol en beschikbaar in verschillende kleuren en prints om te mixen en matchen.
Collectie Alle populaire BAGS van Childhome
Inspiratie en stories