Kaartspel - Mistigriff

Dapper kaartspel - Mistigriff

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ408

Wees moedig en verzamel de paren in een tactisch kaartenspel. Zet je monsters klaar, red de koning en koningin, om erna de draak te verslaan. Dan ben je pas echt de dapperste ridder van het hele land! 

7,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05142

CollectieGames
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Dapper kaartspel Mistigriff van het heerlijke speelgoedmerk Djeco. Leuk, tactisch spel om met 2 tot 5 spelers te spelen. Een spel duurt ongeveer 15 minuten.

Auteur: Jérémie Caplanne
Ontwerp: Bob Kolar
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Afmetingen verpakking: 11,7 x 8,5 x 3 cm

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!