Deductief gezelschapsspel - Club der klauwen

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (133)

Snel je klauwen vijlen en op naar het gemaskerde bal! Tussen alle gasten met fluwelen pootjes proberen de spelers elkaar te ontmaskeren. Ze moeten proberen hun poezenkaartjes handig uit te spelen, de juiste conclusies te trekken en tegelijk zo weinig mogelijk over zichzelf prijs te geven. Wie met de scherpe neus van een detective de meeste punten verzamelt, wint het spel.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305279

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 7 jaar

Kleine doos, groots spel! Concentratiespel Club der Klauwen is een reuzeleuk gezelschapsspel van Haba vol deductieve poezenpret enmet 4 originele kaartenhouders.

4 waaiers bestaande uit 2 delen, 4 uitnodigingen, 4x 16 maskers in geel, rood, groen en paars, 40 poezenkaartjes, 19 eigenschapskaarten, 4 rondekaarten, 1 startspelerkaart, 1 handleiding in 2 talen (Frans en Nederlands)

Leeftijd: 7 - 99 jaar
Aantal spelers: 4
Spelduur: ongeveer 20 minuten

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories