Dekentje - Meerkat face

Staat: Nieuw product

Pigeon

BBP321

Een zalig zacht dekentje maakt het extra gezellig om onder te dutten of lekker ingeduffeld de wereld te ontdekken. Dit babydeken kan je makkelijk over al mee naartoe nemen én is bovendien gemaakt van organisch, dubbel gelaagd jersey katoen.

De meerkatjes en streepjes maken de look compleet!

33,85 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : OFK-BLANKET MKFA

TypeDekentjes
PrintsMeerkat Face
Korting- 40 %

Heerlijk dubbelzijdig Pigeon dekentje met hippe meerkat face print aan de ene zijde en streepjes aan de andere. Zo kan je afwisselen en blijft het altijd leuk. Dit dekentjes verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren zodat er altijd wel eentje bij je past.

Fijn weetje: Bijpassende pyjama, babymutsje en zeverslabje is apart verkrijgbaar.

Afmetingen: 72 x 72 cm
Materiaal: 100% organisch jersey katoen - 2 lagen

_

Deze zomercollectie van Pigeon blinkt uit in kleur: denk warme mediterrane zon, prachtige patronen en kleurrijke stoffen. Dit zijn de inspiratiebronnen en komen terug in omslag pyjama's, dekentjes en bijpassende mutsjes en slapjes. Ideaal om je kleintje te omringen met mooi en zachte spulletjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes. Allemaal felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.