Dobbelsteenspel - Links, rechts, dobbel weg!

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Dit dobbelsteenspel is snel uitgelegd zodat je meteen kan beginnen spelen!

Vliegensvlug rollen de dobbelstenen en worden ze tussen de viltjes heen en weer geschoven. Wie door geluk met de dobbelsteen, snelheid en een goed overzicht de meeste viltjes verzamelt, wint en mag de volgende ronde met de dobbelsteen gooien.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305294

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes

Kleine doos, groots spel: Links, rechts, dobbel weg! is een gezelschapsspel van HABA met 19 houten dobbelstenen met gelukssymbolen.

18 kleine dobbelstenen, 1 grote, gele dobbelsteen, 18 viltjes met witte rand, 1 aflegkaart met gele rand, 1 handleiding in 2 talen: Nederlands en Frans

Leeftijd: van 8 - 99 jaar
Spelduur: ongeveer 10 minuutjes
Aantal spelers: 2 - 6

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories