Dobbelsteenspel - Slakkenrace

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (28)

Bij de glibberige slakkenwedstrijd in de moestuin van mevrouw Meier bewegen Sebastian Slak, Gloria Glibber en co. zich langzaam vooruit, maar toch slagen ze erin over elkaar te kruipen of elkaar voorbij te glijden.

Wie er door geluk met de dobbelstenen én handige zetten in slaagt om de slakken op het erepodium te brengen, krijgt de meeste punten en wint.

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304122

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar
Korting- 40 %
  • 6 magnetische slakken van hout
  • doordacht: de doos vormt een onderdeel van het spelbord


Taal van de spelhandleiding: Frans, Engels, Spaans, Duits, Italiaans & Nederlands Geschikt vanaf 5 jaar.
Aantal spelers:
2 - 4 personen
Speelduur: 15 min
Materiaal: hout, metaal, karton

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.64
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/02/2019
Prachtig educatief en supermooi spel. De kinderen zijn er dol op.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories