Dokter set

Witte dokter verkleedset met accessoires

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Wie wil jij (later) zijn? (13)

Is er een dokter in de kamer? Ja hoor!

Met deze verkleedset kan je kindje meteen een geweldige dokter worden en alle poppen, knuffelen of mama onderzoeken en een diagnose stellen.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100889

PersonageHulpverlener
TypeVerkleedsets
KleurWit

Doktersset uit de collectie van SOUZA FOR KIDS komt met een doktersmantel, hoedje en doktersaccessoires. Alles om je patiënten meteen te beginnen onderzoeken en genezen: stethoscoop, thermometer, spuit en kniehamertje.

Materiaal: 100% katoen

Afmetingen/maten: 4-7 jaar (104-122) - lengte mantel: 50 cm

Opgelet! De verkleedkostuums van Souza vallen eerder klein, als je twijfelt tussen 2 maten neem je best de grootste maat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1064430.25
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Wie wil jij (later) zijn?
Inspiratie en stories