Dokterstas in metalen koffertje

Staat: Nieuw product

Haba

HAB351

Wie wil jij (later) zijn? (21)

Wanneer jouw lievelingspop koorts heeft of de teddybeer zich aan zijn poot verwond heeft, moet men er snel mee naar de dokter gaan! Gelukkig kan deze ook op huisbezoek komen bij de patiënt.

De Haba-dokterstas bevat immers alles wat voor de behandeling nodig is.

29,95 €

23,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304124

TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %
  • voor realistische rollenspellen rond dokter en patiënt
  • omvangrijke en gedetailleerd vormgegeven inhoud
  • hoogwaardige, praktische tas – ideaal voor gebruik onderweg


Inhoud: 1 receptenboekje, 1 potlood, 1 spatel, 1 houten spuit, 1 tube zalf, 1 lepel, 1 koortsthermometer, 4 pleisters, 1 druppelflesje, 1 elastisch verband, 1 buisje tabletten.
Afmetingen: 6,5 x 14,5 x 19 cm
Geschikt vanaf 3 jaar.
Materiaal:
metaal, papier, hout

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.36
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/10/2019
We missen eigen nog wel een stethoscoop daarom 4 ipv 5 sterren verder leuke koffer, we zijn al flink van pleisters voorzien en behandeld door onze zoon en dochter van 3 en 5 jaar.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Wie wil jij (later) zijn?
Inspiratie en stories