Doorzichtige Flip & Sip drinkfles - Tiger

Staat: Nieuw product

SugarBooger

MCH318

Neem je favoriete drankje altijd met je mee in deze stevige Flip & Sip drinkfles met ritje .

Dit is een duurzame keuze om elke dag uit te drinken en keer op keer tot op de bodem leeg te drinken. De fijne kleurtjes, speelse tijgers en tropische bladerenprint maken het plaatje helemaal compleet.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SBA1435

De Tiger Flip & Sip drinkfles van het Amerikaanse merk SugarBooger is gemaakt van hoge kwaliteit Tritan. Dit is een hoogwaardige eco-vriendelijke grondstof dat voedsel veilig bewaart, zonder geurtjes en vlekken. De drinkfles voor kinderen wordt bezaaid met groene bladeren, maar is toch doorzichtig. Zo kan een nieuwsgierig aagje kijken wat de inhoud van zijn drinkfles is. De Flip & Sip drinkfles heeft een siliconen drinktuit en een extra rietje. Met de bijgeleverde karabijnhaak kan je de fles makkelijk bevestigen waar je maar wil.

Bijpassende bento lunchbox apart verkrijgbaar!

Afmetingen: ø 6,4 cm x 17,2 cm hoog
Inhoud: 355 ml
Materiaal: tritan, polypropeen, silicone - ftalaat- en BPA-vrij, voedselveilig.
Leeftijd: +3 jaar
Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - niet geschikt voor de microgolf.

WAARSCHUWING: niet kauwen of bijten op het drinktuitje van de drinkfles, zo kan dit loskomen en dreigt er verstikkingsgevaar. Vervang de fles als het drinktuitje beschadigd is. Het ritje is vervangbaar, het drinktuitje niet.

_

SugarBooger heeft een leuke vintage look, hun collectie worden gekenmerkt door de vrolijke en kleurrijke prints. Ze maken o.a. bestek, servies, boekentasjes, drinkflessen en brooddozen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
SugarBooger - Dit Amerikaanse merk werd in 2003 ontwikkeld door de Californische Lisa Lowe. Als kind was ze al bezig met het maken van spullen, verpakking inclusief, die ze dan verkocht aan haar kleine broer. Na een design opleiding enkele jaren later, startte ze haar eigen bedrijf. SugarBooger maakt onder andere vrolijke kinderserviesjes in een hele resem leuke thema's. Lisa omschrijft het zelf als "Sweet with a dash of mischief, created for kids, parents and the people who love them."