Isothermische drinkfles 250ml - Lemon

Kleine lekvrije waterfles met isothermische functie uit roestvrij staal

Staat: Nieuw product

Citron

HEB816

Bij De Kleine Zebra hebben we drinkflessen in alle formaten. Deze fles, in het bijzonder, is ideaal voor de allerkleinste kleuters en dorstige mini's. Perfect voor kleine handjes, licht en een geweldige dorstlesser voor elke dag.

Check alle features hieronder want dit is volgens ons beste kleine waterfles voor kinderen!

28,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2022_wb_250_lemon

SamenstellingenRVS
Formaten250 ml
TypeDrinkflessen
KleurCrème
Tassen printsCream Lemon
Vouchereco

Isothermische drinkfles 250 ml Lemon van CITRON is compact, licht en lekvrij. De driedubbel wandige stalen fles met uitklapbare dop houdt alle drankjes op temperatuur gedurdende de hele (school)dag.

LEUKSTE FEATURES

+ drankjes blijven voor 12 uur warm en voor 24 uur lekker fris
+ makkelijk zelf af te sluiten en lekvrij
+ inclusief: 1 reinigingsborstel, 1 siliconen stootrand en 1 extra rietje
+ gemaakt van food-grade 304 roestvrij staal voor langdurig gebruik
+ Ontworpen met duurzame materialen, vrij van BPA, ftalaten en lood
+ Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden
+ Ook verkrijgbaar in andere prints/kleuren en een groter formaat in 350 ml tot 500 ml

Afmetingen: 7,4 x 15,5 cm
Inhoud: 250 ml
Materiaal: voedselveilig roestvrijstaal
Gebruiksadvies: enkel handwas met warm zeepwater, na verwijderen siliconen stootrand • Niet vaatwasmachine- of vriezerbestendig • Niet geschikt voor magnetron

_

Made by Mums, Inspired by Kids. Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij De Kleine Zebra: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam. Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten, hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Made by Mums, Inspired by Kids! Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij DE KLEINE ZEBRA: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam . Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten , hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Eco-friendly bestsellers voor onderweg Vanaf het allereerste begin was het verhaal van CITRON een persoonlijk verhaal . Wat in 2018 begon als de droom van een mama uit Dubai die zelf op zoek was naar producten voor haar kinderen, is nu uitgegroeid tot een goed draaiend bedrijf met mooie collectie die verkocht worden in meer dan 27 landen wereldwijd. Innovatief maar ook duurzaam design Wat CITRON echt onderscheidt van de massa is de superieure kwaliteit in combinatie met het vindingrijk design boordevol stijl . De functionele en milieuvriendelijke collecties voldoen perfect aan de dagelijkse behoeften van ouders met kinderen omdat ze steeds bewuste keuzes maken om ervoor te zorgen dat elke collectie betrouwbaar en duurzaam is. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.