boîte à insectes - Terra Kids

doorzichtige insectendoos Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24389

Terra Kids collectie by Haba (40)

Ontdek de insectenwereld met deze handige Terra Kids doos! Kevers, slakken, spinnen en vlinders in de vrije natuur bekijken is spannend en vinden...

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Ontdek de insectenwereld met deze handige Terra Kids doos! Kevers, slakken, spinnen en vlinders in de vrije natuur bekijken is spannend en vinden kinderen leuk. In deze insectendoos kunnen ze nog eens rustig worden bekeken en mee naar huis worden genomen. Met luchtgaten in het deksel. Materiaal: kunststof.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1411200.21
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301513

Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories