Doorzichtige paraplu - Bos

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ795

Rainproof ☂ (64)

Bont gekleurd en tegelijk transparant. Deze kinderparaplu is een feest om boven te halen als het buiten pijpenstelen regent.

De knappe paraplu is makkelijk te openen en is compleet waterdicht zodat je lekker droog blijft. De vrolijke tekeningen maken je instant vrolijk!

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD04706

CollectieLittle big room
TypeParaplu's
Leeftijdvanaf 4 jaar

Doorzichtige kinderparaplu Bos met felgekleurde illustraties komt uit de Little Big Room collectie van het Franse topmerk Djeco - met fuschia kunststof handvat en handig knopje om makkelijk en snel de paraplu te openen.

Ontwerp: Lucie Brunelière
Afmetingen: geopend heeft deze paraplu een diameter van 70 cm
Materiaal: kunststof en metaal
Leeftijd: vanaf 4 jaar
_

Bij DJECO ontwerpen ze hun collecties met bekende designers, illustrators en nieuw talent, de tekeningen en kleuren geven elk item een unieke en vrolijke touch. Hun collectie muziekdoosjes spreekt tot de verbeelding en brengt rust en sfeer in de baby- en kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Daisy S.
  •  de 03/01/2023
Kende dit product al van tevoren . Tweede keer aangekocht.
  • Door W M.
  •  de 14/09/2022
Leuk en mooi product
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Rainproof ☂
Inspiratie en stories