Doorzichtige paraplu - Kikkers

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ800

Rainproof ☂ (65)

Jeej, het regent! Dan kan je eindelijk naar buiten stappen met deze super leuke en kleurrijke kinderparaplu. Hij is lekker transparant zodat je kleintje genoeg zichtbaarheid heeft maar ook de talrijke prentjes en tekeningen maken de look van dit fijn kinderaccessoire echt uniek.

8,50 €

6,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD04808

CollectieLittle big room
TypeParaplu's
Leeftijdvanaf 4 jaar

Doorzichtige kinderparaplu Kikker met super leuke illustraties komt uit de Little Big Room collectie van het Franse topmerk Djeco - met fel groene kunststof handvat en handig knopje om makkelijk en snel de paraplu te openen.

Ontwerp: Christine Pym
Afmetingen: geopend heeft deze paraplu een diameter van 70 cm
Materiaal: kunststof en metaal
Leeftijd: vanaf 4 jaar
_

Bij DJECO ontwerpen ze hun collecties met bekende designers, illustrators en nieuw talent, de tekeningen en kleuren geven elk item een unieke en vrolijke touch. Hun collectie muziekdoosjes spreekt tot de verbeelding en brengt rust en sfeer in de baby- en kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Germaine K.
  •  de 20/08/2020
Heel grappige kinderparaplu.Redelijke prijs. Ziet er bijzonder leuk uit.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Rainproof ☂
Inspiratie en stories