Doorzichtige paraplu - Robots

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ799

Rainproof ☂ (65)

8 stoere en kleurrijke robots begeleiden je door de druppels heen.

Regent het, geen probleem met deze knappe kinderparaplu doe je het in stijl en lekker droog. Wij zijn fan en jouw mini vast ook!

8,50 €

6,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD04806

CollectieLittle big room
TypeParaplu's
Leeftijdvanaf 4 jaar

Doorzichtige kinderparaplu Robots met unieke illustraties komt uit de Little Big Room collectie van het Franse topmerk Djeco - met blauw kunststof handvat en handig knopje om makkelijk en snel de paraplu te openen.

Ontwerp: Julie Mercier
Afmetingen: geopend heeft deze paraplu een diameter van 70 cm
Materiaal: kunststof en metaal
Leeftijd: vanaf 4 jaar
_

Bij DJECO ontwerpen ze hun collecties met bekende designers, illustrators en nieuw talent, de tekeningen en kleuren geven elk item een unieke en vrolijke touch. Hun collectie muziekdoosjes spreekt tot de verbeelding en brengt rust en sfeer in de baby- en kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 23/02/2021
Leuke stoere paraplu
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Rainproof ☂
Inspiratie en stories