couffin Babynest 'In the Sky' rose vintage

Dromerig babynest In the Sky in vintage rose *

Staat: Nieuw product

Sebra

KZ29807

Laat je meenemen 'In the Sky'!

De wolken zijn fantastisch, dromerig en vol met geheimen. De nieuwe textielcollectie 'In the Sky'...

99,95 €

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Korting- 70 %
Laat je meenemen 'In the Sky'!

De wolken zijn fantastisch, dromerig en vol met geheimen. De nieuwe textielcollectie 'In the Sky' van Sebra neemt je mee in de prachtige wereld van de wolken en laat het neerdalen in jouw huis. Figuren van olifanten, apen en andere wilde dieren zweven samen met ballonnen, wolken en papieren vliegtuigjes..

Dit prachtige babynest in vintage rose is een geweldige toevoeging in de babykamer maar misstaat daarnaast ook niet in woonkamer.

De collectie is gemaakt van biologisch katoen en is GOTS gecertificeerd. Dit betekent dat de productie van deze collectie op een milieu en maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd is.

Materiaal: 100% katoen met een polyester vulling
Afmetingen: 86x10x49 cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8610491.5
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.