Dubbelzijdige puzzel Snoepwinkeltje - 24 stukjes

Schattige legpuzzel met 24 stukjes, voor puzzelfans vanaf 3 jaar

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER027

Rebecca Jones voor Crocodile Creek (1)

Binnen, buiten! Deze geweldige Crocodile Creek puzzel zit vol mooie (en lekkere) details, bestaat uit 24 stukjes en heeft een dubbele zijde zodat je eigenlijk 2 puzzels in 1 hebt.

Het schattige doosje in de vorm van een snoepwinkeltje houdt de puzzel mooi samen en maakt hem makkelijk mee te nemen of op te bergen. Ook fijn om cadeau te doen!

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384150-1

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
STOP/FINISTOP

Twee zijden... dat is leuker dan één! Deze heerlijke legpuzzel Snoepwinkel bestaat uit 24 stukjes en komt in een fijne, stevige doos in de vorm van een leuk huisje. Perfect op kindermaat en lekker compact maar het leukste van al: deze legpuzzel is dubbelzijdig, aan de ene kant maak je de buitenkant van de snoepwinkel, aan de andere kant de binnenkant. Voor dubbel zoveel puzzelpret!

Aantal stukjes: 24

Afmetingen: puzzel 32,5 x 33 cm - doos 18 x 17,5 x 5,5 cm

Leeftijd: 3+

Illustratie: Rebecca Jones

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.815.25.40.4
  • Door Anonymous A.
  •  de 13/09/2021
Gratis gekregen bij bestelling, super service
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/01/2021
De puzzels van Crocodile Creek zijn allemaal beeldig, van goede kwaliteit en ze zijn bewust met recyclen!
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Rebecca Jones voor Crocodile Creek
Inspiratie en stories