Duurzame schooltas large - Croco

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG102

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (78)

Croco de rode krokodil is gek op reizen en tripjes naar de klas. Verder is ze volstrekt ongevaarlijk. Op de tassencollectie van het Nederlandse Engel. reist hij gezellig met je mee. Bang zijn is niet nodig!

De buitenzijde van de schooltas is gemaakt van gerecyclede frisdrankflessen. Dat zie je niet maar natuurlijk wel leuk om te weten. En vriendelijker voor de toekomst van onze planeet en kroost.

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.244

CollectieCroco
TypeSchooltassen
KleurBlauw

Knappe large schooltas Croco van ENGEL. In de rode binnenzijde vind je twee vakken en een naamlabel. Sluiten doe je de boekentas met twee klik-gespen. Dragen kan op je rug of met het handvat. En kleine dingetjes berg je op in de twee voorvakken.

Je ziet het niet maar het is wel heel leuk om te weten: deze hippe schooltas is gemaakt van oude PET-flessen en vriendelijk voor het milieu. De mat gecoate tas is waterafstotend en een vlekje poets je er gemakkelijk af. Aan de binnenzijde is de tas gevoerd.

Afmeting: 37 x 14 x 28 cm
Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester voering
Adviesleeftijd: vanaf 6 jaar

_

ENGEL. viert het leven: op stap of naar school gaan, een feestje vieren, het is altijd extra feestelijk met een item van dit Nederlandse merk erbij. Bovendien spelen ze erg in op duurzaamheid met hun keuze voor materialen die lief zijn voor onze planeet.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1437280.6
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories