Duurzame schooltas small - Stripe Navy

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG068

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (72)

Met dit schattig kleuterboekentasje heb je meteen een streepje voor op school. De schooltas valt op, is mooi van kleur en bovendien stevig en waterproof dankzij het duurzame rPET materiaal dat gemaakt is van oude plastiek flessen, hoe cool is dat?!

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.225

CollectieStripe
TypeSchooltassen
KleurMeerkleurig

Coole schooltas small met retro look Stripe Navy van ENGEL. Aan de binnenzijde vind je een vak met rits en een naamlabel met de tekst travel with me around the world. Sluiten doe je de tas met een klik-gesp. Dragen kan op je rug of met het handvat. En kleine dingetjes berg je op in het voorvak. Je ziet het niet maar het is wel heel leuk om te weten: deze gestreepte kleuterboekentas is gemaakt van oude PET-flessen en vriendelijk voor het milieu. De mat gecoate tas is waterafstotend en een vlekje poets je er gemakkelijk af. Aan de binnenzijde is de tas gevoerd.

Let op: de gestreepte print toont in combinatie met de beschermende coatingslaag na verloop van tijd wat gebruikssporen. Door het vouwen van  het stevige materiaal kunnen op de donkere delen hier en daar lichte strepen verschijnen. 

Afmeting: 29 x 9 x 23 cm

Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
296230.4
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories