Duurzame speelgoedcamera - Mijn eerste camera

Hip imitatiespeelgoed met caleidoscooplens

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT210

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (53)

Hoe een klein stuk speelgoed je verwondering kan aanwakkeren en stimuleren, zowel binnen als buiten.

Bekijk de wereld door de unieke caleidoscooplens van deze eerste camera. Of je nu een beroemde vogelspotfotograaf bent of een energieke paparazzi, ontgrendel de creativiteit en het fantasierijk denken door de wereld van dit houten fototoestel.

15,69 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5633

CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
KleurRood
Leeftijdvanaf 18 maanden

Mijn eerste camera van Plan Toys is een heerlijk stuk speelgoed dat de aandacht van elk kind weet te vangen. Met een klikbare ontspanknop en verstelbare caleidoscooplens kunnen kinderen richten en fotograferen wat ze maar willen.

Dit stuk imitatiespeelgoed is bovendien duurzaam gemaakt en stimuleert de fijne motoriek met een sluiterknop waar je op kan duwen en een caleidoscoop lens om aan te draaien en te focussen. De lus maakt het makkelijk om ze met je mee te dragen.

Spelen met dit duurzaam stuk imitatiespeelgoed biedt kinderen de mogelijkheid om verhalen te vertellen en scenario's te verzinnen die uiteindelijk hun creatieve denkproces ondersteunen.

Afmetingen: 10 x 5 x 7,9 cm
Gewicht: 190 gram
Materiaal: PlanWood ™, een PlanToys-materiaal gemaakt van overtollig zaagsel dat resulteert in een flexibeler waterbestendig hout en is gepigmenteerd met op water gebaseerde en natuurlijke kleurstoffen die vrij zijn van schadelijke chemicaliën. Verzachte randen maken de camera extra kindvriendelijk en veilig.
Leeftijd: vanaf 18 maanden

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.26
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories