Easton memory spel - Safari & oat multi mix

Beestig memo spel voor kinderen met leuke safari dieren

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4366

Stijlvol spelen met Liewood (185)

Wie speelt er mee met dit beestig memory spel voor kinderen?

Het Easton Memory Spel is een spelklassieker, zorgt voor uren speelplezier en helpt kleintjes hun geheugen, concentratie en denkvermogen te verbeteren.

32,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14187 1122

TypeMemoryspelletjes
PrintsOat
KleurBruin

Easton memory spel Safari & oat multi mix uit de speelgoedcollectie van LIEWOOD is niet alleen een mooi maar ook leuk spel om alleen of samen te spelen. met 10 verschillende motieven.

Materiaal: 100% siliconen, met CE label
Afmetingen: de schijfjes hebben een diameter van 5 cm en zijn 0,4 cm dik

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Ook hun duurzaam speelgoed is onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories