Eco strandset - Zeepaardje

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP213

Ga naar het strand in stijl en bouw de meest zotte zandcreaties met deze leuke set van Coq en Pâte. Hij hoort echt thuis op het strand want is voor de helft gemaakt uit bruine algen en maakt een wondermooi alternatief voor plastiek.

20,00 €

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieMarine Team
TypeStrandspeelgoed
KleurGroen
DiertjesZeepaardje
Korting- 40 %

Deze ecologische strandset (met schopjes, rijfje, zeef en emeer) heeft een zeepaardjes-opdruk en werd in Frankrijk vervaardigd op basis van de innoverende techniek: Algoblend©, op basis van bruine algen geoogst in Bretagne. Een innoverend en vooral wondermooi alternatief voor plastiek.

Afmetingen: 17 x 16 cm

Materiaal: 100% Algoblend (zeewier + polypropyleen), vrij van BPA en ftalaat

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze set van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch materialen met respect voor dier en milieu. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.265
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieu Hun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, & zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.