Ecologisch bamboe zeepbakje - Bano stone

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK218

Leg je heerlijke zeepjes op dit bamboe zeepbakje Bano in steengrijze kleur. Een modern accessoire om je badkamer, keuken of gastentoilet te stylen en vooral een heerlijk, duurzaam alternatief voor plastiek.

Kijk gerust naar de rest van de Ekobo-producten om een leuk setje samen te stellen.

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieBano
TypeZeepbakjes
KleurGrijs

Het BAÑO Stone EKOBO Zeepbakje is gemaakt uit bamboe vezels en biedt een ecologisch alternatief voor klassieke plastiek en vaak fragiele bad-accessoires. Dit product bestaat uit 2 delen - een deksel met gat in zodat zeepwater door het onderste bakje wordt opgevangen. Makkelijk schoon te maken, moderne look en een satijnen textuur. Dit hip zeepbakje is beschikbaar in 5 trendy kleurtjes.

Design: Anne & Thibaud Klepper voor EKOBO

Afmetingen: 12,7 x 9,8 x 3,3 cm

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: niet geschikt voor in de vaatwasser, enkel met de hand wassen - let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen. let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.15
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!