Ecologische strandset - Krab

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP130

Met deze ecologische strandset is je kleine speelvogel vertrokken voor uren speelplezier in de zandbak of op het strand. Er zit een emmertje, zeef, schepje en rijfje bij.

Zijn opdruk met geestige krab werd bedacht door Mibo voor Coq en Pâte.

20,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieMarine Team
TypeStrandspeelgoed
KleurGeel
DiertjesKrab

Deze prachtige strandset met opdruk werd in Frankrijk vervaardigd op basis van een ecologisch innoverende techniek: Algoblend©, op basis van bruine algen geoogst in Bretagne. Een innoverend en vooral wondermooi alternatief voor plastiek.

Afmetingen: 17 x 16 cm

Materiaal: 100% Algoblend (zeewier + polypropyleen), vrij van BPA en ftalaat

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze set van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch materialen met respect voor dier en milieu. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.257
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Hun prachtige collectie zal, net als het onze, ook jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, zakdoekjes,…