Ecru teddy etui

Crèmekleurige kleine tas met rits voor toiletspullen, make-up of andere musthaves

Staat: Nieuw product

Studio Noos

SNO038

Misschien wel het meest iconische design van Studio Noos in een makkelijk te combineren en veelzijdige kleur.

De frisse tint past perfect in een zomers kleurenpalet, maar de trendy teddy-stof zorgt ervoor dat je je ook op de koudere dagen van het jaar in deze items wilt nestelen.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6013800073017-ChunkyPouch

TypeEtuis
PrintsTeddy Ecru
KleurCrème

Ecru Teddy etui uit de collectie van STUDIO NOOS is gemaakt om al het essentiële mee te nemen. Van luiers, crèmes en doekjes tot sleutels en pasjes of zelfs potloden en kleurtjes, klein speelgoed of je eigen make-up. Neem je tasje mee in je luier- of handtas en je hebt altijd alles mooi op orde.

Afmetingen: 9 x 24 x 9 cm
Materiaal: 100% polyester, met gouden rits • Oeko-Tex gecertificeerd
Wasadvies: enkel koud wassen • niet in de droogkast steken

_

Handmade essentials that are suitable for every adventure! Dat is STUDIO NOOS. Een klein maar machtig merk uit Amsterdam. Hun missie? Stijlvolle, praktische en betaalbare tassen, mombags, shoppers en etuis ontwerpen die het ouderschap een tikkeltje mooier en meer stijl geven waar wij bij De Kleine Zebra zo gek op zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Handmade essentials that are suitable for every adventure! Dat is Studio Noos. Een klein maar machtig merk uit Amsterdam. Hun missie? Stijlvolle, praktische en betaalbare tassen, mombags, shoppers en etuis om het ouderschap een vleugje stijl te geven waar we zo gek op zijn. NOOS Het Amsterdams tassenmerk zag het levenslicht in 2018, opgericht door Marie-Claire van der Steen draait Studio Noos om het samenbrengen van mode en functionaliteit. Met een tijdloze collectie (NOOS) mamatassen en andere bijpassende items, zonder afbreuk te doen aan stijl. Dankzij de groter handvaten kan je de mom bags makkelijk over je kinderwagen hangen of cross body dragen als je achter je mini's aancrosst. Al hangt de tas ook perfect over je schouder, nonchalant en altijd met de nodige portie stijl. Seizoensgebonden Naast de 'never-out-of-stock' bestsellers brengt STUDIO NOOS ook seizoenscollecties uit: met gewaagde tinten, levendige prints van het moment en unieke patronen. Voor de zomer kan je zo kiezen voor een felgekleurde, geruite en macramé mamatassen of de gebloemde boodschappentassen - alles wat je nodig hebt om al je musthaves (en die van je kroost) makkelijk met je mee te dragen.