Eenhoorn tattoos

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ30647

Dit pakje bevat 2 vellen met prachtige eenhoorns geïllustreerde plaktattoos. Je kids zullen er gek op zijn. En het glittereffect is helemaal top ! Deze Djeco tattoos zijn een leuk ideetje voor een verjaardagspartijtje als bijvoorbeeld een activiteit of als geschenkje in de party bag.

4,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09575

PersonageEenhoorn
CollectieBody art
TypePlaktattoos
Leeftijdvanaf 3 jaar

Djeco tattoos zijn dermatologisch getest en zijn eenvoudig aan te brengen. Knip het gekozen plaatje uit, haal het stukje film eraf en druk de sticker stevig op de huid, maak nat met een spons en wacht 30 seconden. Haal het papiertje eraf en er blijft een mooie eenhoorn of regenboog zitten op de huid.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Opgelet: deze tattoos zijn dermatologisch getest door de fabrikant Djeco maar kunnen ongeschikt zijn voor kinderen met een huidallergie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.7230.30.039
  • Door Anonymous A.
  •  de 19/10/2021
Prima.
  • Door Anonymous A.
  •  de 13/11/2019
Leuk
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!