Eenvoudig gezelschapsspel - Lucky Langhals

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (133)

Dit leuk gezelschapspelletje van Haba is een eenvoudig en leuk spel om samen met je kapoenen te spelen.  Het spelletje heeft eenvoudige regels die je snel kan uitleggen zodat je meteen van start kan gaan.

Inclusief papegaai aan touwtje om de lengte te vergelijken.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305114

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
Plezant gezelschapsspel Lucky Langhals van Haba is een fijn spelletje voor samen met je kindjes te spelen. De magen van de giraffenvrienden knorren luid. De begeerde lekkernijen hangen echter net aan de allerhoogste takken van de boom. De spelers draaien om beurt kaartjes om en leggen die bij hun giraf. De giraf met de langste hals wint.
 
Leeftijd: vanaf 3 jaar - waarschuwing: niet geschikt voor kleinere kinderen, wegens kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.
Aantal spelers: van 2 tot 4
Spelduur: 10 minuten
4 giraffenkoppen, 4 giraffenlichamen, 24 halskaartjes, 1 papegaai, 1 touwtje, 24 symboolkaartjes,1 handleiding.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Lieve B.
  •  de 02/05/2020
Dat speelt onze kleinzoon graag
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories