Emmertje Ballo - Bungee Grey

Morsvrije emmer voor kinderen uit duurzame, recycleerbare kunststof

Staat: Nieuw product

Quut

MCH013

Quut must-haves for outdoor play (16)

Ook al ziet dit speeltje er absoluut niet uit als een emmer; het is er wel een! De unieke Ballo van Quut is hét antwoord op zandspeelgoed dat na een dagje dollen al kapot is.

Door het duurzame design gaat het speeltje seizoen na seizoen mee, springt het meteen in het oog en zorgt het voor uren speelplezier.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU170136

CollectieBungee Grey
TypeEmmertjes
KleurGrijs

Dit duurzame zandspeelgoed, dat de naam Ballo draagt, springt meteen in het oog door zijn cool design. De kinderen zijn gegarandeerd dol op dit knap staaltje design dat ook nog eens prettig aanvoelt. De ronde vorm maakt dan weer dat er geen druppel water verloren gaat. Kortom, de hectische tocht met een emmer water van de zee naar het zandkasteel verliep nog nooit zo vlekkeloos. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Materiaal: duurzame kunststof - recycleerbaar
Afmetingen: 19 x 19 x 19 cm (3.7 L)

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

Quut Ballo from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.190.190.190.31
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Quut must-haves for outdoor play
Inspiratie en stories