Slab Beachgrass

Extra lange slab - Beachgrass

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP144

De parel onder de bavetten: deze XL tetra slab van Fabelab is een intelligent ontwerp met extra absorberende tetra aan de achterzijde en de mogelijkheid om ze in te korten zodat de meeste kruimels worden opgevangen. De mooie knop aan de hals maakt het plaatje compleet!

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-1901000030

CollectieCoastal
TypeSlabbetjes
KleurMuntgroen

Heerlijk lange slab Beachgrass van FABELAB, met de touwtjes kan je de slab inkorten en een 'opvangbakje' maken. Ideale bavet om je kleintje 'zelluf' te laten eten/smossen zonder dat de grond en kledij vol hangt.

Materiaal: organisch tetra katoen - organisch katoenen terry

Afmetingen: 23 x 35

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!