Fancy isoleertas Grab & go - chevron

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB018

Baby's moeten drinken, ook als je onderweg bent en dan komt dit handig isoleertasje erg goed van pas. In dit leuk design passen moeiteloos 2 flesjes en blijven ze - ook als je onderweg bent- lekker fris of net goed warm.

Ook handig als extra tasje in de luiertas of voor mama's die afkolven en hun melk fris moeten houden.
 

19,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 205301

CollectieOn-the-Go
TypeKoeltasjes
KleurGrijs

In de Skip*Hop Grab & Go isoleertas met hippe chevron-print passen 2 babyflesjes of 2 drinkflessen. Ideaal om flesjes koud of warm te houden, met de rits die opent aan beide zijde kan je zelf kiezen hoe je dit handig tasje opent. Inclusief herbruikbaar ijspack. Met de aanpasbare riempjes hang je het zakje makkelijk aan je buggy of luiertas. 

Afmetingen: 17 x 9 x 23 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.171450.27940.08890.1575
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!