Fantasievol - Nog zo'n zoek boek!

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ19438

Televisie, iPad, gameboy? Het is allemaal zo van gisteren... 'Nog zo'n zoekboek!' doet je alles om je heen vergeten, en het duizelt je als je weer bovenkomt. Kinderen én hun ouders kunnen hun hart ophalen: na 'Zoek boek!' verschijnt nu 'Nog zo'n zoekboek!'.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurBob Staake
IllustratorBob Staake
GenreZoekboeken

Laat je opnieuw onderdompelen in fantasievol Nog zo'n zoek boek van doorkijkjes en volg de aanwijzingen om de zoektocht tot een goed einde te brengen! Erik van Os en Elle van Lieshout staan garant voor de speelse vertaling.

Auteur:  Bob Staake
Illustrator: Bob Staake​​​​​​​
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 42
Formaat: ​​​​​​​30,4 x 23,7 x 1,4 cm​​​​​​​
ISBN: 9789047705239

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
312400.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.