Fantastische draken cape met klauwen

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Onverschrokken, angstaanjagend en oogverblindend: de groene draken cape met klauwen blaast leven in de fantasie van kleine avonturiers! Spreid je vleugels, verdedig je drakengrot en neem het op tegen een leger van trollen! De knappe mantel is de favoriete outfit van alle fantasy-liefhebbers! De cape komt met bijhorende klauwen en heeft een kap. Met klittenbandsluiting aan de hals.

34,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 54905

PersonageDraak
TypeVerkleedcapes
KleurGroen

Lengte 62.5cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
  • Door Christina T.
  •  de 06/01/2020
Mooi gemaakt
  • Door Dorien V.
  •  de 04/03/2019
De klauwen zijn niet meegeleverd. Enkel de cape gekregen
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 04/03/2019

Beste Dorien, Harteljk bedankt voor uw berichtje. Spijtig genoeg gaat het hier over een vergissing bij de leverancier. Ik contacteer hen onmiddelijk en kom u zo vlug mogelijk terug. Groetjes Cathrine

Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!