Fantastische draken cape met klauwen

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Onverschrokken, angstaanjagend en oogverblindend: de groene draken cape met klauwen blaast leven in de fantasie van kleine avonturiers! Spreid je vleugels, verdedig je drakengrot en neem het op tegen een leger van trollen! De knappe mantel is de favoriete outfit van alle fantasy-liefhebbers! De cape komt met bijhorende klauwen en heeft een kap. Met klittenbandsluiting aan de hals.

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 54905

PersonageDraak
TypeVerkleedcapes
KleurGroen

Lengte 62.5cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 06/01/2020
Mooi gemaakt
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/03/2019
De klauwen zijn niet meegeleverd. Enkel de cape gekregen
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 04/03/2019

Beste Dorien, Harteljk bedankt voor uw berichtje. Spijtig genoeg gaat het hier over een vergissing bij de leverancier. Ik contacteer hen onmiddelijk en kom u zo vlug mogelijk terug. Groetjes Cathrine

Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!