Fascinerende set van 3 puzzels - Politie, brandweer & hulpverlening

Staat: Nieuw product

Haba

HAB465

De politie, brandweer en ziekenwagen zijn 3 fascinerende wagens voor alle kindjes. In het dagelijkse leven maar ook om mee te spelen ... of in elkaar te puzzelen.

In deze leuke Haba puzzeldoos zitten 3 verschillende taferelen met 12, 15 en 18 stukjes. Perfect voor prille puzzelfans!

12,99 €

10,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1302759001

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken

Haba set van 3 puzzels Politie, Brandweer & hulpverlening met 12, 15 en 18 puzzelstukken. Geweldige onderwerpen die elk kind fascineren.

Materiaal: stevig karton
Illustrator: Joachim Krause
Aantal stuks: 12 - 15 - 18
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.46
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!