Feestelijke papieren bordjes Kersen

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR101

Meri Meri: Fruit (14)

De kers op jouw verjaardagstaart? Deze wondermooie bordjes van Meri Meri. Met fluo-kersjes en een unieke geschulpte rand.

Elk stukje taart, cake of fruithapje smaakt eens zo goed als je het presenteert op deze fijne kartonnen feestbordjes.

5,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 172000

CollectieFruit
TypeBorden
KleurWit

Deze fruitige bordjes zijn versierd met een heerlijk kersenpatroon en afgewerkt met een geschulpte roze rand. Al de Meri Meri bordjes zijn eigenlijk al een feestje op zich, in deze set zitten 12 bordjes gemaakt uit stevig karton. Dat wordt smullen! Helemaal weg van deze schattige kersjes, maak je fruitig feestje compleet en bekijk ook de schattige servetten en handige bekertjes met dezelfde print.

Afmetingen: 18,5 x 18,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.190.190.020.12
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Fruit
Inspiratie en stories