Feestelijke set van 6 taartbordjes met circusprint

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ32273

Bamboe servies - ENGEL. (11)

Een fraai doosje dat ongeopend al leuk is om naar te kijken. Kan je nagaan hoe blij je wordt als je de inhoud ziet: zes prachtige bamboe...

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 17.27

CollectieBamboe servies
TypeBorden
KleurMeerkleurig
Een fraai doosje dat ongeopend al leuk is om naar te kijken. Kan je nagaan hoe blij je wordt als je de inhoud ziet: zes prachtige bamboe taartbordjes met elk een eigen dessin en kleur. Engel. liet zich inspireren door het circus. De plaatjes hebben iets nostalgisch en doen je wegdromen naar het circus uit je jeugd, je lievelingsboek of verborgen ambities.

De bordjes zijn bestand tegen warme en koude gerechten en kunnen in de vaatwasser, maar niet in de magnetron. Let op: onze bamboe producten zijn dan wel duurzaam geproduceerd en 100 % afbreekbaar, volledig onbreekbaar zijn ze niet.

Design: Julie Marabelle.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161600.54
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Bamboe servies - ENGEL.
Inspiratie en stories