Feestelijke set van 8 feestborden - Reindeer with bow

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR498

Zalige kerst met Meri Meri (62)

Heb je nog een plaatsje aan je feesttafel voor enkele feestelijke rendieren?

Deze charmante rendierborden zijn echte blikvangers, ze zijn praktisch tijdens een feestmaal én maken je feestdecoratie compleet. Deze die-cut feestbordjes zijn prachtig ontworpen en afgewerkt, met prachtige details in goudfolie en zijn aan beide kanten bedrukt voor extra knap effect.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 208639

CollectieKerstmis
TypeBorden
KleurBruin

Charmante set van 8 feestborden Reindeer with bow uit de kerstcollectie van Meri Meri in de vorm van een feestelijk rendier met rode feeststrik. Maak het plaatje compleet met de bijhorende servetten.

Materiaal: gemaakt uit milieuvriendelijk papier met details in goud folie - beide kanten bedrukt
Afmetingen: 21 x 23,5 cm

_

Dankzij Meri Meri maak je de kerstperiode bij jullie thuis en het jaarlijks kerstfeest pas echt uniek. We hebben zalige tafeldecoratie, kerstversiering voor in de boom of in huis of wat dacht je van een unieke adventskalender om af te tellen naar de gezelligste periode van het jaar? Check de complete Meri Meri kerstcollectie voor een zalig kerstfeest!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories