Spiegel baby boek

Fijn Spiegel baby boek

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT058

Eerste speelgoed van Plan Toys (39)

Laat je oogappel bladeren en 'lezen' in zijn allereerste boekje.

Dit babyboek - uit 100% gerecycleerd rubberhout - heeft zes pagina's vol leuke prenten en een spiegeltje waarin ze zichzelf keer op keer kunnen herkennen.

18,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5243

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeHouten babyspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 maanden

Je oogappel in een raket, auto of onderzeeër. Het kan allemaal in dit leuke, stevige spiegelboekje uit duurzaam hout van Plan Toys. Het boekje telt in totaal zes pagina’s en is bestand tegen de hevigste lezers!

Afmetingen: 14 x 12 x 1,4 cm
Geschikt voor kleintjes vanaf 6 maanden en ouder.
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis waardoor het 100% veilig is voor zelfs de allerkleinsten.

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Ingrid V.
  •  de 04/01/2019
Leuk boekje
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories